Läs mer

UtilTalk spanska på nätet med ljud för korrekt uttal!

Läs, Lyssna och Lär!

UtilTalk är ”spangelska” och betyder användbart prat!


På ditt sätt, i din takt

Vad är en bra takt för dig? 10 minuter om dagen?  15 minuter? Du väljer själv!  Användarvänligt och enkelt! Ta kapitlen i den ordning du väljer och repetera så mycket du vill.

Läs, lyssna och lär

Tryck på playknappen när du vill höra det korrekta uttalet! UtilTalk är skapat av lärare med spanska som modersmål.  Korrekt och tydligt uttal är viktigt!

Användbart = roligare = snabbare!

Fokus ligger på användbar spanska! Ord och meningar från vardagliga situationer. Ja, sådant du har nytta av helt enkelt!

Lärare med spanska som modersmål

Hörförståelse – Det kan vara svårt att ”lyssna in sig” på språket i början. Desto viktigare är det att uttalet är tydligt och korrekt när man ska lära sig spanska. Såklart är våra ljudinspelningar gjorda av lärare med spanska som modersmål!


Lär dig snabbare

Vi har fokuserat på vardagliga ord o meningar för att du snabbt ska ha nytta av det du lär dig. Att kunna kommunicera lite gör det roligare och ökar din repetition automatiskt! Mängden spanska ska såklart vara rimlig också! Tanken är att du ska lära dig så mycket som möjligt, på så kort tid som möjligt, utan att tappa motivationen!


Slipp spel, poäng och nivåer

UtilTalk är tänkt att vara ett lite annorlunda och enklare alternativ. Inga distraherande poäng eller nivåer som hindrar eller tar onödig tid. Nej, helt enkelt bara spanska i en genomtänkt paketering för nybörjaren. Du ”plockar” bland kapitlen själv och ”gasar” som du vill!


Lägg till UtilTalk på mobilen!

Fixa en snygg ikon på din mobils startskärm! Lägg till på mobilen!
Läs mer om innehållet…